Groepen

Home
Separator
Vragen?
Separator
Sitemap
Separator
A A A
Zoeken
KDV Kinderdagverblijf Buitengewoon - Den Hout        
 

Groepen KDV BuitenGewoon - Den Hout

 
 
Kinderdagverblijf Buitengewoon is een dagverblijf met 2 verticale groepen. Dit is een groep waar kinderen worden opgevangen in de leeftijd 0 tot en met 4 jaar. 

Wij maken de sfeer op het kinderdagverblijf zo huiselijk mogelijk. Dit betekent veel persoonlijke aandacht voor ieder kind. BuitenGewoon beschikt over een speelruimte die is aangepast aan de kinderen, zodat ze zich veilig kunnen voelen en waar speelgoed is voor elke leeftijd. De activiteiten die wij ondernemen en uitvoeren met de kinderen zijn zoal: voorlezen, liedjes zingen, schilderen, tekenen, knutselen en nog veel meer.

Buiten spelen staat bij ons centraal. wij maken dan ook regelmatig een uitstapje. Van wandelen langs de Houtse Heuvel tot aan een uitstapje naar de zorgboerderij. 

Ook maken wij regelmatig een uitstapje naar het bos. Hier zoeken wij allerlei materialen waar de kinderen later op de dag weer een mooie activiteit mee kunnen doen. 

Zoals je leest staat ‘buitenspelen’ hoog in het vaandel, als we geen uitstapjes maken gaan we uitdagend buitenspelen in onze mooie tuin. 
 
 
Flex opvang. 
Kinderdagverblijf BuitenGewoon biedt voor alle kinderen van 0-13 jaar ook flexibele opvang. Dit kan handig of voordelig zijn voor ouders met een wisselend rooster of gezinsdynamiek. 
Onze flexibele opvang is altijd voor een dag of dagdeel. 

 
Kinderopvang op maat. 
Flexibele opvang kun je per maand inplannen, zodat deze zo goed mogelijk aansluit bij je behoefte of werkrooster. Je neemt een vast aantal dagdelen per week of per maand af. Voor de gewenste specifieke dagdelen kunnen wij geen garantie bieden. 


 

 
 
 
ADRES & ROUTE
 
 
KDV BuitenGewoon
Houtse Heuvel 30
4911 AW  Den Hout
       
Contact:    
 
Telefoon:
0162-695050    
         
 

Home     Sitemap     Disclaimer     Contact